marți, 1 noiembrie 2011

Ma simt bine!

Nu vreau sa schimb nimic la fizicul meu.Am 16 ani , 57 de kg si nu-mi fac deloc griji daca am slabit sau daca m-am ingrasat.Fac dansuri sportive,dar din pura placere.
Am propriul stil de imbracaminte si nu port bluze cu dungi doar petru ca sunt la moda.Oricand prefer pantofii cu toc inalt decat tenisii.Multi prieteni si mai ales prietene ma intreaba de ce aleg rujul rosu in loc de luciul adolescentin.Raspunsul meu este mereu acelasi:Asa ma simt bine.
  Paulo Coelho a spus intr-una dintre cartile sale:Moda e doar un fel de-a spune: sunt de partea voastră. Port uniforma armatei voastre, nu trageţi!
      Am 16 ani si am avut parte de un lucru(din partea unui baiat) ce putine fete din ziua de azi au(si nu,nu ma refer la sex,alcool,tigari sau droguri).Stiu sa ma fac respectata.M-am facut respectata fiindca am ales sa fiu.In viata totul se rezuma la alegeri.

2 comentarii:

  1. Corect! Totul e o alegere. Daca drumul e corect sau nu... Dar ce importanta are? Eu am 54 de ani si vreo 90 de kg si ma deranjeaza putin burta (mai ales cand ma aplec sa ma incalt), dar nu-mi fac griji. Sau imi fac. Am pus bateria de la aparatul foto la incarcat?

    RăspundețiȘtergere
  2. e bine sa crezi in tine ps te astept pe blogul meu si sa sti ca daca nu comentez nu inseamna ca nu citesc pupici si mai scrie

    RăspundețiȘtergere